HERMES CONTACT SA > sedii, birouri, spatii administrative Baia Mare MM
Scurta descriere
Noutati:
BIROURI CONFORTABILE IN CENTRUL DE AFACERI HERMES CONTACT...
Expresii si
cuvinte cheie:
Adresa:
Baia Mare, Bd. Unirii, 16, Maramures
Orar:
L: 7:30-16, M: 7:30-16, M: 7:30-16, J: 7:30-16, V: 7:30-13:30, S: , D:
Telefoane:
0262-226.214, 0736-777.736, 0730-602.833
Detalii optionale:
fax
0262-226.479
mail web harta Baia Mare
 
Clipuri video:
 


BIROURI CONFORTABILE IN CENTRUL DE AFACERI HERMES CONTACT

 

Servicii imobiliare:

      Societatea asigura spatii cu destinatia birouri, sedii de firme autohtone si sedii pentru reprezentante ale unor firme straine. In imobil isi au sediul in momentul de fata un numar de  50 de firme din diverse domenii de activitate.

Oferta de spatii pentru inchiriere:  

  • Spatii standard (birouri) structurate pe module de 86 respectiv 66 mp, organizate pe doua sau trei incaperi, cu dependinte: grup sanitar, chicineta, balcoane
  • Spatii (birouri) cu dimensiuni mai mici amenajate in interiorul apartamentelor standard, pe module de 30 sau 20 mp cu dependinte si grup sanitar
  • Spatii adecvate pentru amplasarea de reclame si firme luminoase pe fatada cladirii
    Tariful de inchiriere este stabilit in functie de suprafata inchiriata si de dotari si se situeaza la un nivel mediu al tarifelor practicate pe piata pentru spatii similare, la cel mai bun raport calitate-pret.

    De asemenea, firma noastra va poate pune la dispozitie, contra cost, sali de cursuri, sedinte, intalniri, seminarii, serbari pentru institutii de invatamant - de diverse capacitati:
  • 20 - 25 de locuri
  • 26 - 60 de locuri
  • 80 - 250 de locuri

     Toate spatiile sunt dotate cu mese, scaune, aer conditionat, ecran și, functie de solicitare pot fi asigurate cu laptop, video proiector, instalatie translatie simultan�.

     De asemenea, dac� este necesar, putem asigura servicii la cheie de organizare evenimente de tip seminarii, mese rotunde, prezent�ri de servicii/produse.

     In toate cazurile mai sus prezentate, putem asigura asistent� tehnic�, mobilizarea participantilor și eventual catering aferent desf�șur�rii in bune conditii a evenimentului.

Servicii conexe:

  • paza imobil -  asigurata de proprietar, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 16-8, iar sambata si duminica pe toata durata zilei
  • supraveghere video - 24 h din 24h
  • transport persoane cu lift modern
  • asigurare spatiu de parcare -  in imediata apropiere a cladirii

Utilitati:

      Energia electrica, apa rece, apa calda, incalzirea si salubritatea se asigura de catre proprietar contra cost. Imobilul dispune de racordare la reteaua de telefonie Romtelecom si RDS. Curatenia pe casa scarii si in incinta este asigurata de proprietar.

 Servicii de consultanta:

      Consultanta in afaceri. 

      Centrul de Afaceri Hermes Contact isi propune sa ocupe un loc important in randul societatilor de servicii din municipiul Baia Mare si din regiunea de Nord Vest a tarii in special prin performantele economice si dimensiunea capitalului propriu investit.

 

Portofoliu

 

Galerie Foto

 

Inchide fereastra